søndag 14. november 2010

Trening hos Jenni

Nå har en noe litt mer interesant og skrive om en bare trening, for sist helg tok jeg, Marit, Wenche, Eli Beate og Annette turen til Odalen for litt agility trening hos Jan Egil oh Jenni. Det var helt suppert jeg læret så mye. Først gikk vi gjennom litt felt trening, der jeg fikk veldig mange bra tips. Så fikk vi prøve litt av en bane, Dixi var veldig finkt og rolig. Til at vi var på et helt nytt sted og vi skulle gå bane så kokte hun ikke. Lærte også en ny måte og ta et framforbyttet på. Så dette er noe jeg vil gjenta. Jeg elsker agility og vil lære sy mye jeg kan, og jeg gleder meg til jeg kan konkurrere med Dixi.

I dag har vi lagt ut mattene i hallen så nå er innetreningen i gang. Så jeg og Marit tok en liten trenings økt etter det og det var supert, Dixi var bare rå, følger meg som bare det og begynner og få litt mer slipp på henne. Hvis detter fortsetter så er det en drøm og gå med henne. Vi prøvde også og sette matta som Dixi har lært og gå på ved kontakfelt hinderet. Første gangen så hun bare på meg, men andre gangen da hun så matten gikk hun ned og tråkket på den :) Så hoper virkelig vi får inn felt i løpet av vinteren.
Når vi var ferdig med trenigen så dro vi opp til Wenche for og se på den nye sheltie valpen hennes, hun var bare nydelig.
Skulle egentlig legge ut noen bilder her, men jeg la igjen kamerate med hos søstra mi, så bildene får vente.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar