tirsdag 17. september 2013

Østersund stevnet

Det er en stund siden jeg var på stevne i Østersund, men så har jeg liksom ikke helt hatt tid til og skrive om det. Når vi var på stav så var Dixi veldig het og tok sine egne valg og rev veldig mye. Derfor var jeg veldig spent for og se hvordan hun var.
Det var veldig kaldt ordentlig høst vær, men det var et veldig fint stevne med veldig god plass rundt ringen. Først ut for oss var ag 3 der ble det vel to riv, det ene er veldig min feil fordi Dixi ikke sitter igjen ved start og derfor river hun hinder nr to. Men jeg er forsatt ganske fornøyd synes hun hører godt etter.

Hopp 2 ble det disk, men er veldig fornøyd med løpet, trodde faktisk ikke hun skulle diske på det stede hun gjorde men men  :)
Det som var litt ekstra moro med denne helgen var det at 4 av søsknene til Ira var der, Ax, Ai, ZoomZoom og Oy. Spennende og se søsknene og se hvordan de er i forhold til Ira.

 Ira og meg.

 Her er hele gjengen :) 

 Ira blir veldig sliten av og være tilskuer og få møte familien. 

Søndag var en ny dag og to nye løp, det var enda kaldere en på lørdag så måtte jobbe litt for og holde varmen. Først ut var ag 3 dette løpet gikk supert, vi mistet litt tid i inngangen på slalåmen. Men det ble et feildritt løp og vi fikk en 4 plass under et sek unna vinneren. Det som var litt synd var det at de før meg var full certet, men jeg var akkurat bak 10% så jeg fikk det dessverre ikke

Hopp 2 gikk også veldig bra, men så klarte vi så klart og få et riv så da røyk nappet der også. Men det hold faktisk til en 2 plass. 

Må jo ha med et lite bilde av jentene mine. 


I hundeklubben så har de hatt to kvelder nå som er valpe treff for oss med valper. Jeg har hvert med Ira begge gangene sånn så hun kan sosialisere seg litt og så får vi trent litt lydighet sammen. jeg ser faktisk stor forskjell på henne allerede, nå hører hun mer etter :) 
I morra skal vi også starte på unghund kurs, så nå skal det jamme med bli ordentlig trening på oss begge :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar