onsdag 18. november 2009

Trening igjen :)

Ja nå er vi i gang med agility treningen igjen enderlig. Jeg fikk med meg mamma og ola ned på mandag for og legge ut mattene, wenche, gorm og Eli Beate var der også. Etter vi hadde fått gjort alt så trente vi litt. Birko var helt på og elsket og jobbe igjen. Tok slalomen på feil side som regel gikk det bra, men kom noen feil nå pg da. Men med litt trening til så sitter den. Dixi fikk prøve tunnelen noe som varveldig skummelt i førsten, men det kom seg fort. Løp gjennom som bare det. Brukte også et hopp hinder uten hopp for og trene på og gå gjennom. Det var også litt skummelt, men gikk etter hvert.
Onsdag var vi en gjeng på 5 personer, alle hundene var veldig glad for og trene igjen. Todd hadde så stor fart at jeg ble litt satt ut, var bare så moro og se på. Må bare si at Wenche du er bare super flink, har ikke trent på nesten et år og gjør det så bra som du gjør :) Birko var veldig flink synes jeg, hadde bra fart og var helt vill. Vi lekte igang før vi løp og det virket, jeg fikk også til banene veldig godt kjente jeg. Blir bare mer og mer moro for hver dag :) Dixi trente og leke litt, noe som gikk veldig bra. Tunnelen prøvde vi også, ser fremskritt fra dagen før.

Har også fått start nr til Lillestrøm, blir bare så moro :) Hvis alt går på skinner så rekker jeg det for agility er kl 9.00 utstilling kl 10.00 og hopp kl.11.00. Men er litt usikker på om jeg skal stille Birko, han er litt for stor. Men hadde hvert veldig moro, får se hva jeg betsemmer meg for.

Kommer med noen bilder etter turer vi har hatt, men blir nok i morra

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar