mandag 3. januar 2011

Agility trening 2011

I fjor skrev jeg en liten oppsmuering av hvordan 2009 hadde hvert, det tenker jeg ikke og gjøre i år. For enda om det er mye som har skjedd så er det ikke sp mye og skrive om. Det meste har jeg jo skrevet før. Men kan jo nevne at mye av tiden har gått til trening av ny hund DIXI :)

Så fikk Birko sitt første napp i Sverige, hans andre med det i Norge


Dixi ser på fuglene.


Smil til kameraet.

Det har ikke blitt så mye trening i løpet av vinteren så lang for det har hvert for kaldt. Men jeg trente litt i vinter med litt har vi fått til. Og Dixi har blitt en helt ny hund og gå med, hun er MYE mer selvstendig og hun blir ikke så fort frustrert når det går litt feil. Vi jobber fortsatt med felt, men her går det også fremmover. Håper på og debutere i løpet av våren/sommeren.Var og trente en tur i går og var veldig fornøyd, hun gikk bra med lite feil. Slalåmen går super når jeg er på Dixi sin høyre side, men når jeg er venstre blir det være. Når jeg er på høyere så går hun med høy fart og jeg han bevege meg lengere bort fra henne også.

I dag var jeg, Marit, Eli Beate og Wenche på trening og jeg hadde med denne banen for og teste ut.


Vi kuttet ut de 3 siste hindrene med svarte nr. Dette på grun av at vi ikke har plass i hallen. Teste ut med litt for skjelige for eksempel prøvde jeg et foranbyttet mellom hinder 5 og 6, men fant for ut at det var best med blindbyttet etter hinder 6. Når vi gikk hele den svarte banen så tok Dixi den på første forsøk :) det har aldri skjedd før. Trente også litt felt så nå kan jeg snart løpe ved siden av Dixi på bommen, men vi bruker forsatt target
Hvis Dixi er nesten så bra som nå på konkurranse så blir det gøy. Nå gleder jeg meg faktisk litt til vi skal begynne :)

Må bare ta med et bilde av katte mine under foring hehe sånn ser det ut da :)
Til venstre er det Minne, midten er Anton, høyere er Donald.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar