mandag 31. januar 2011

Rekruttprosjektet 2011

På fredag fikk jeg den beste mailen noen sinne :) Dixi og jeg er tatt ut til og være med på rekruttprosjektet 2011. Jeg har ikke skrevet her at jeg har søkt en gang fordi jeg var nesten helt sikker på at jeg ikke skulle få være med. Det er jo fordi jeg ikke har konkurrert nok. Jeg gelder meg kjempe masse til og bli kjent med nye utøvere og komme oss et steg videre. Vi er jo fortsatt veldig nye og vi kjenner ikke så mange folk så det blir veldig spennende.

Vi har også hvert på et uoffisielt stevne i Stover. Vi var bare med i åpen hopp og det ende med disk, men er veldig fornøyd. Fordi vi fikk til det vanskeligste og da er jeg godt fornøyd :)

Så har vi hvert i Follo på stevne, det gikk ikke fult så bra. Dixi og jeg skulle ikke gå før kl 15.00, men jeg satt på med Marit og hun skulle gå kl 10.00 så det ble en lang dag. Det endte med at de ble en del forsinket så vi fikk vel ikke gått før 17.00 tror jeg. Dette førte til at Dixi var ekstra stressa så det gikk veldig dårlig. Med at hun begynte og nappe i meg og fikk mange vegringer.
Håper det går bedre i helga for da skal vi til Moelv og gå hopp og åpen hopp, blir veldig moro. Vi skal også møte de andre på rekrutten :) blir moro.

1 kommentar:

  1. Gratulerer med plass på rekrutten! Får ikke kommet til Moelv på grunn av kennelhoste, men vi sees på rekruttsamlingen i april. Eller kanskje Drammen hundefestival?

    SvarSlett