tirsdag 14. juni 2011

En oppsummering av mai og litt av juni :)

Har hvert veldig sløv med og oppdatere her, men har hvert en del med skola og så har vi hvert på stevne mange helger på rad nå. Kan jo begynne med Nannestad stevnet, det var midt og Marit sitt første stevne der vi skulle ligge i Camping vogn. Gikk veldig bra med hundene, og vi klarte oss bra :) Jeg og Dixi hadde en veldig stor fremgang når det gjelder konkurranse. Hadde flere løp etter hverandre der det ikke var noen napping :) På lørdag gikk vi ag, hopp og åpen hopp. Ag fikk kjempe bra, vi holdt en fin flyt og klarte hele banen bra, unntatt på nest siste hinderet da rev Dixi en pinne fordi jeg åpnet munnen. Men vi fikk en 7 plass med bare 5 feil :) Disket i hopp og åpen hopp, men er fornøyd med henne fordi :) På søndag begynte dagen helt perfekt :) hadde en veldig bra ag bane som jeg like veldig godt, jeg og Dixi kom oss gjennom, jeg var litt usikker på om det var feilfritt eller ikke. Så når premie utdelingen begynte så var det rundt 11 som skulle få premie. Og de begynte nederst og gikk opp over når de leste opp nr 3 så nr 2 og jeg ikke hadde blitt nevnt trodde jeg helt sikkert at jeg hadde disket. Men det hadde vi ikke og jeg og Dixi kom på 1 plass med napp :) Det var så utrolig moro og klare et feilfritt løp.


Meg og Dixi på pallen :)

Hopp disekt vi, men er veldig fornøyd med flyten hun hadde for det. I åpen hopp gikk det veien igjen og vi fikk vårt andre feilfrie løp noen gang :) og det holdt til en 12 plass noe jeg er super fornøyd med, var mange kjempe flinke utøvere som gikk.

Film fra den helga, filmingen er ikke den beste, men det går ;)


På onsdagen etter satte jeg og Marit nese på Odalen da vi skulle på kurs med Jaakko og Janita. Vi skulle ligge i camping vogn, mens Wenche og Eli Beate skulle leie seg en hytte. Det ble tull med begge bestillingene så vi fikk ikke strøm og Wenche fikk en kjempe stor hytte :)Vi skulle ikke begynner på kurs før 14.30 på torsdag så da hadde vi tid til og ta det litt med ro. På kuret fikk vi veldig mange bra tips og det var så mye bra og lære :) Dette er desidert et av de beste kursene jeg har hvert på.

På Fredag dro vi til Oslo for da var det på tide med en ny stevne helg. Hva skal man si om denne helgen, hehe jeg og Dixi gikk ikke bra i det hele tatt :) Hun nappet og var veldig utrygg. Var redd da høyttalerne smalt og mye mer. Det blåste også så mye så nummer skiltene kom rett mot og da hun var inne i slalåmen, det hjalp ikke så mye på når hun var veldig usikker fra før. Så klarte ett løp i åpen ag og det endte med en 20 plass og 10 feil. Det ene som var veldig bra med helgen er den at vi gikk testet ut en del nye bytter og di satt veldig bra så er fornøyd med tanke på en del momenter vi gjorde :) Men Dixi er veldig ung så jeg forventer ikke så mye av henne enda :)

Torsdagen etter dette skulle jeg og Marit en liten svipp tur til Dala Floda for og konkurrere der. Det endte med to disk der også, ag var det en bom som fristet litt for mye. Mens på hopp var det armen min som fristet så da disket jeg oss.

Nå på søndag var vi i Røros, jeg, Marit og Annette. Det ble en ganske bra helg hopp fikk vi 20 feil, men alt var min feil. Jeg hadde tenkt ut en annen rute en det jeg valgte så da ble det så som så. Enda om det ble en bøtte med feil så ble det en 3 plass. På ag så rev hun med seg det siste ledet i lang hoppet, og en liten feil i slalåmen. Så det ble 10 feil, men er super fornøyd. Det endte med en 1 plass. Men det var to løp uten noen napping på bana kan det ikke bli bedre.

Nå er det 14 dager til stav så det gleder jeg meg til :) Derfor skal jeg fin pusse på det jeg kan :) og bare ha det moro :)

1 kommentar: