onsdag 3. august 2011

Dala_Floda

Nå har vi hvert på vår første konkurranse etter ferien, og må si det ble en veldig bra helg :) Jeg og Annette skulle egentlig dra til Dala-Floda på lørdags morgen, men når vi fikk PM så ble vi enige om at vi heller skulle leie hytte en dag til og dra dit på fredag i stedet. For jeg skulle starte min første brifing kl 7.40 og vi hadde 3 timer og kjøre. Vi møtte Marit på hytte, og den var veldig stor og fin :)
På lørdags morgen dro jeg og Marit til stevne plassen for så og komme litt for sent så vi rakk nesten bare halve brifingen. Jeg rakk ikke helt og roe meg ordentlig ned noe det fikk jeg igjen for i det første løpet, Dixi ble litt nølende og det ble en disk. Men så skulle vi gå hopp, det var en bane jeg likte og vi gå full gass. Har aldri gått en så bra hopp bane med Dixi noen gang. Det le en 6 plass av 65 startene med en pinne, farta til Dixi var 5.32 m/s. Hun har aldri gått så fort noen gang :) Vi var ferdige veldig tidlig med bel hele dagen for og se på de andre gå, veldig moro og bare se litt også. Det var også et fint vann ikke så langt unna så hunden kunne bade litt i varmen.

På søndag var vi i gang like tidlig, men nå begynte vi med hopp. Det var en bane som ikke passet oss i det hele tatt. Var veldig mye rett frem og så skulle man rett ut på et hinder etter en rett 6 m tunnel. Det gikk litt så som så, men fikk bare en vegring og endte med en 9 plass. Ag løpet gikk mye bedre, der ble vi feilfrie og endte med en 7 plass og en pinne til :)
Kan ikke si noe annet en at jeg er super fornøyd med helgen, Dixi her blitt veldig selvstendig og jeg har begynt og lære med og handle etter det.Film av løpene vi gikk.

I dag har jeg prøvd og ordne litt på agility bana mi, legger ved noen bilder.

Her er hindrene jeg har laget, har 10 av dem, men mangler og bore noen hull i dem. Her er agility banen, er ikke helt ferdig, men den går så langt :) bedre en ingen ting :) Hindere kommer også etter hvert. 

Jeg trente også litt felt i dag fordi jeg har sett på konkurranser at vi taper tid på at hun venter på meg. Og dem satt som støpt, har aldri sett henne ha så bra felt noen gang. Skal teste det litt mer ut i morra og håper jeg at jeg klarer og ha is i magen på stevne og gjøre akkurat det samme som ellers :) Skal til Årnes til helga :) 

1 kommentar:

  1. Kjempe bra Elin! Grattis med flotte løp i Sverige!

    SvarSlett