onsdag 5. oktober 2011

Norwagian open 2011

Nå i helga har jeg, Marit, Annette og familien Sæther hvert i Kongsvinger på Norwegian open. Vi hadde leid oss to hytter på Sigersjøen camping. Det var greie hytter, bare litt tungvint når det ikke var innlagt vann. Vi dro dit på fredags kvelden ble ikke så mye tid til og se jeg rundt før vi fant senga.
Lørdag sto vi opp kl 6.00 sånn at vi skulle få god tid til og finne plass inne i hallen og luftet hunden før det første løpet. Jeg og Dixi begynte med ag 1 og var en veldig morsom bane. Var veldig spent på hvordan Dixi kom til og være ettersom hun har reagert veldig på haller før. Vi gikk et veldig bar løp synes jeg selv, med unntak av vippa da hoppet hun av. Men når vi bare hadde igjen to hinder kom Dixi inn mot meg og løp forbi hindre, hun begynte bare og bjeffe da jeg skulle ta det opp igjen så da valgte jeg og bare gå av bana. Men synes fortsatt det var en bra start.

Neste løp for oss var da tunnel cup, dette er noe vi aldri har trent på og var derfor veldig spent på hvordan det kom til å gå. Men det gikk over all forventning og vi kom igjennom feilfritt og det holdt til en 17 plass av over 100 startene. 

Så kom vi til hopp løpet, dette var en bana der vi måtte veldige en handling som ikke passer meg og Dixi så godt akkurat nå. Men vi klarte og komme oss gjennom feilfritt og det holdt til en 2 plass av rundt 60 startene. Vi fikk også med oss en napp så da hadde vi to napp i hvert klasse. Moro var det også da førsteplassen var Jenni Lehtinen og hennes malle, så det var dobbelt belger på toppen.


Neste løp var Norwgian open og det var en hopp bana, Dixi begynte veldig bra. Men så gå jeg henne litt for mye plass inn til slalåmen så hun til og gikk inn etter 3 pinne og når jeg tar henne tilbake blir hun veldig frustrert og det viste seg et hinder senere da hun nappet etter meg. Og jeg tok henne av. Men var super fornøyd med dagen. Vi dro på en pizza resturante og spiste litt mat før vi satte veien tilbake til hytta.  Det må også nevnes at Wenche debuterte med Effie så nå er vi alle sammen innenfor konkurranse. Jeg synes de var veldig flinke jeg og det blir nok bra med litt tid.  Jeg husker ikke helt resultatene til de andre, men jeg synes det gikk bra og at det er fremgang på alle mann.

På søndag var det duket for en ny dag med nye muligheter. Først ut denne dagen var hopp, Dixi var litt ustabil, men vi kom oss igjennom og det ble en 5 plass og det siste nappet var i boks. Tunnel cupen gikk bra og vi kom gjennom feilfritt og det ble en 9 plass. Det sammenlagte resultatet vet jeg ikke enda fordi vi dro før det ble vist. Agility løpet var ikke det beste vi har hatt, men vi kom gjennom feilfritt og det ble en 6 plass. Så da var jeg klar for både agility og hopp klasse 2 :) Norwegian open ble en disk til, men det gjør ikke noe. 
Det var i hvert fall et veldig fint stevne som jeg håper blir neste år også :) tussen takk for alle de som sto på for at dette skulle skje.  


Noen bilder fra turen i dag :) 
 Været var ikke det beste 

 Birko gutten

Dixi i full fart.

Birko viser seg frem :) 

Dixi vil ha ballen sin. Prøvde og ta bilder av begge to, men de er ikke alltid like fotogen. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar