tirsdag 3. januar 2012

Den siste tiden

Nå er det mange måneder siden sist jeg har skrevet her, skulle nesten ikke hatt blogg. Men er veldig greit av og til for å lese igjennom selv også og se hvordan det har gått den siste tiden osv.


Nå er jula over og man er tilbake til det daglige liv. Var utrulig godt med litt fri, men blir bra og komme inn i jobb igjen også.

Sidene sist jeg blogget har vi vel hvert på to stevner der jeg har hvert i klasse 2, utrulig moro. Har jo drevet med agility en liten stund nå og med et bytte av hund så er det aller første gang jeg konkurrer i klasse 2 siden jeg startet. Jeg trodde kanskje ikke jeg og Dixi var klare for klasse to ettersom det har gått litt opp og ned i klasse 1. Men de løpene jeg har gått så langt så passer det faktisk bedre, blir litt er handling og ikke så mye rett frem, ettersom det er det som er den svakeste siden til Dixi. Jeg gleder meg så mye til neste år da vi kan virkelig satse litt mer. De løpene vi har gått så ble det disk på det første stevnet. Men på det andre så hadde jeg to veldig bra løp, men dessverre ødela jeg begge to sånn at det ble et pinne riv pr løp. Men Dixi jobber som bra og vi begynner å bli et team nå. Skal snart sette meg ned og se igjennom listen for 2012 og se litt på hva vi skal dra rundt på. Men begynner allerede til helg i Torsby. Blir spennende første gang i en ridehall for oss begge.

Kan jo ta en liten oppsummering av 2011 for et fantastisk år J Konkurransen med Dixi begynte litt turbulent med tanke på veldig mye napping, men det ga seg veldig for på en måte. For vi startet med hopp i januar og ag i mai og vårt første napp kom i midten av mai og det var faktisk i ag.  Vi var også så heldige og ble plukket ut til og være med på rekrutt prosjektet i agility og lærte utrulig mye. Ble også kjent med mange snille personer som gjør agility enda morsommere. Hadde også veldig bar trenere som ga mange bra tips sånn at man fikk en fin fremgang. Vi har også noen pall plasseringer og noen bra resultater på de konkurransene der vi konkurrerte med alle (sånn som åpen og tunnel cup) Vet ikke helt hvordan det gitt på tunnel cupen enda ettersom det ikke er noen resultater ute enda, blir moro og se.

Jeg er også veldig stolte av de jeg trener med, Marit, Eli Beate, Wenche og Annette. Jeg synes vi alle har gjort det veldig bra og vi skal gjøre det enda bedre til i år J
Jeg skal komme med en oppsummering etter vi har hvert på stevne i helga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar