søndag 15. januar 2012

Trening 15.01.2012

I dag har jeg, Wenche og Eli Beate hvert i hallen og trent litt. Ble faktisk en veldig bra trening i dag også. Vi satt opp en bane som vi fant i en bok vi har, de er så små sånn at vi får plass til de også. Man kan velge mellom mange ulike baner med forskjellig vanskelighetsgrad. Begynte først med noen litt lette og jobbet litt med svingene. Så gikk vi over til litt vanligere med mer handling. Tok litt om tunneler også, men da ble det litt for mye frustrasjon hos henne.
Var veldig moro og få se Eli Beate med Siraja igjen, de er bare helt rå. Gleder meg til sesongen med alle sammen på banen igjen. Wenche og Effie er også et veldig godt team ser stor forskjell fra trening til trening :) Det er super Sheltiene sine det :)

Vi tok en del bilder etter trening så her er noen av dem :) Med min søte jente som tror hun er en Sheltie.


Todd :) 


Agility gjengen :) 


Siraja, Dixi, Effie og Todd
Dixi

Effie 

Siraja 

Jente på toppen :)

Vi kommer :)  

Hvem blir først


Siraja og Effie 

 :) 


Merker at Dixi begynner og bli voksen, fordi treningen går mye bedre. Man merker det ute fordi vi har trent litt med et tre eller noe vi finner ute. Sånn at hun skal gå rundt. Men dette har ikke gått før fordi hun bli bare sint og låser seg. Men i dag prøvde vi igjen og det var helt stille og hun løper som bare det :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar