tirsdag 24. april 2012

Arendal 21 og 22. April 2012

Dette er første gangen jeg noen gang har hvert i Arendal, så var veldig spent på og se hvordan det var der. Jeg og Marit skulle kjøre sammen, så vi fikk dyttet alt i en bil og var på vei nedover rundt 15.00. Ble en liten stopp ved drammen et sted tror jeg, der vi møtte familien Sæther. Så var det bare og sette seg i bilen og kjøre de siste timene. Vi bestemte oss for og dra til stevne plassen for og sette opp telte og se oss litt rundt. Var veldig greit med en lufte tur med hundene også. Vi skulle ligge på hotell denne helga og bruke litt tid på og finne det igjen. Vi var så heldige og møte en veldig hyggelig dame i resepsjonen, hun hadde til og med oppgradert rommet vårt sånn at vi skulle få et større bad så det ble mere plass for hunden.

Lørdag skulle Marit starte kl 9.00 så da var det bare og så opp og prøve og finne en liten gress bit sånn at hundene fikk tisse. Men det var ikke så lett fordi Arendal er en by med mye fjell, asfalt og små veier. Men en utrulig fin by for det, bare uvant for sånne skogs monster som oss. Frokosten ble servert kl 8.00 og vi var så heldige og få litt besøk på vårt bord av to bak fulle menn i 40 åra som var mer barnslige en små unger.

Jeg hadde det veldig rolige fra staren av dagen ettersom jeg ikke hadde start før litt senere. Men da kan jeg heller filme de andre og hjelpe til hvis det er noe de trenger :) Og jeg har jo kjempe flinke trenings kompiser som slår til og viser hva Trysil er god til. For Wenche og Eli Beate gikk feil fritt på første hopp banen og fikk napp begge to, de tok til og med 1 og 2 plassen :) Marit gjorde noen bra løp også, ble dessverre ikke feilfritt, men det er jammen ikke langt unna.

Så var det min tur, først ut var hopp 2Ble en disk da jeg ikke jobber bra nok og hun løper inn i tunnelen i stede for og ta hoppet, men en egentlig veldig fornøyd med løpet. Både hun og jeg holder oss rolige og det var en veldig fin flyt på resten av løpet.

Agility 2Her ble det 15 feil. Fikk riv rett før slalåmen, var vel mye min feil. Så etter tunnelen ble det litt tull fordi jeg hadde planlagt og ta et fram for bytte før vippa, men hun kom med en for stor sving ut fra tunnelen så jeg måtte holde igjen mer en planlagt. Derfor ble det tull ved vippa. Men er fornøyd med feltene og det at Dixi begynner og bli veldig selvstendig.

Vi var ferdige ganske tidlig, men formen min var ikke helt på topp så derfor do vi til hotell rommet for og slappe av. Wenche slo til og igjen og tok et napp til :)

Søndag hopp 2.Dette løpet er jeg veldig fornøyd med, bel dessverre en disk, tok hopp i stede for slalåm. Men det var et løp med bra flyt og jeg synes vi samarbeidet veldig bra.

AG 2.5 feil og en 7 plass. Veldig fin bane, ble litt feil i slalåmen, men synes det gikk veldig greit resten.

Det var et stevne med veldig flinke dommere, fine baner og et supert underlag. Været var litt så som så, men alt i alt var det veldig fint. Dro rett etter klasse 2 var ferdig og var hjemme igjen ved 21.30 tror jeg. Nå har jeg hvert hjemme fra jobb noen dager på grunn feber og ingen stemme, men håper det snart går over :)

Gleder meg veldig til nesten stevne allerede, blir moro og se hvordan det går fremmerover. Så skal det bli godt da snøen blir borte og man har bedre muligheter til og trene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar