tirsdag 9. april 2013

Kamera linsa ble ødelagt

Så derfor litt lite bilder i det siste. Men i dag tok jeg med den andre linsa ut på tur så fikk tatt noen bilder. 

Siden sist har Ira hvert med på trening sammen med meg og Dixi. Det er ikke så ofte vi er mange på trening, men denne gangen var det feler som trente lydighet så Ira fikk møte mange folk og hunder. Og hun er like trygg som alltid, en drøm og ha med seg rundt. Vi prøvde jo oss litt på en rett tunnell, og på slutten av treningen løp hun rett gjennom og jeg måtte løpe alt jeg hadde og vi kom likt ut. Så dette lover veldig bra :) 
Dixi var super flink på treningen feltene satt som bare det og hun hadde nesten ingen riv. Kjenner at det begynner og løsne litt, er bare så moro og trene jentene mine. 

I helga har Ira hvert meg meg til pappa sånn at vi fikk litt alene tid uten Dixi og Birko. Sånn at jeg kunne bare fokusere på henne. Hun er veldig aktiv når hun er våken, men på den andre siden er hun veldig flink til og slå seg til ro på nye steder og med nye mennesker. 

Jeg har begynt og jobbe og Ira er for liten til og være alene hele dagen så hun er så heldig og få være med på jobben til mamma. Hun har en egen butikk der hun selger helse kost og har massasjer, og Ira har blitt den nye butikk sjefen. Så hun blir veldig sosialisert med mennesker og jeg har fått SÅ mye skryt av henne. Fordi hun er så rolig når det kommer folk inn, kommer og hilser hvis hun vill heller så sover hun bare videre. Hun får også av og til være med inn når noen har behandling :) 

Nå begynner Dixi og Birko og skjønne at hun skal faktisk bo hos oss, så det blir bedre og bedre hver dag. Dixi leker litt mer med henne nå, og skal ha med seg Ira på tur. Kommer nok til og bli veldig bra tror jeg :) 

Så er koser vi oss som bare det :) Den lille prinsessa mi er så søt og snill samtidig som hun er ei sta rampejente :)   Dixi koser seg med leka si.

 Ira løper etter de andre og rullet på ryggen og satt seg fast i ski sporet :) 

 Men hun kom seg på bena etter neon forsøk. 

 Ira vokser som bare det. 

 Birko i farta. 

 Søte barna mine <3 :="" dixi="" hat="" i="" leka="" nbsp="" p="" ra="" skulle="" tak="" til="">

 Kan man få bedre hunder???

 Ira <3 p="">

  Ira venter på Birko.

 Noen ganger er hun litt komsete og detter. 

 <3 p="">

Og noen ganger kommer gjeteren i henne. 

3 kommentarer:

  1. Såååå artig å følge dere både med bilde å tekts... gi Ira en god klem

    SvarSlett
  2. Så morro å høre at det går så bra! Ser ut til at Ira får være med på alt, og det varmer ett oppdretterhjerte! <3 Gøy med så masse fine bilder! Gleder meg til å møte dere begge igjen i mai! Lykke til videre!

    SvarSlett
  3. Ira fikk en kjempe klem :) hun sa at hun gledet seg til og treffe dere og gi dere en klem selv :) Ja Ira er som en liten lommehund som er med på galt ;)Det er heldigvis ikke lenge igjen til vi treffes :)

    SvarSlett