onsdag 7. august 2013

Dala-Floda og Nes stevne.

Onsdag var det en kvelds konkurranse i Dala-Floda det var dobbel klasse 2 så jeg og Dixi fikk gått to hopp Bane A var veldig fin med mye fart og fin flyt, jeg var veldig spent fordi dette er første konkurranse siden vi begynte og jobbe med rivene hennes. Dixi gikk veldig bra, kun klarte og dele hjulet men i Sverige får man ikke feil på det. Så Dixi klarte og gå et feilfritt løp, men ente på en 4 plass så ble dessverre ikke noe napp.  Så gikk vi et løpt til og satt kjempe bra, men så klarte jeg og miste henne litt bak ryggen så jeg pådro oss et riv. Den jobben jeg har lat i rivene hennes ser ut til og fungere så nå er det bare og legge om handlingen til og gå som vanlig igjen :)

Torsdag dro vi videre til hytta til Marit der vi skulle overnatte fordi vi skulle på kurs i Ørebro hos Camilla Brundin. Det var kjempe moro og gå kurs igjen og Camilla hadde laget baner der man måtte løpe mye og handle mye. Noe som var veldig moro og teste ut på Dixi og se hva vi får til og ikke. Og Dixi overasket meg veldig på hvor mye hun kan og hva vi kan få til sammen. Når det satt så satt det som et skudd, nå er det bare og jobbe sånn at man kan få det til på konkurranser også.

Ira stor koset seg på hytta der hun kunne gå løst rundt, det ligger like ved vannet så hun kunne bade når hun ville og gjøre hva hun ville. Jeg bil bare mer og mer glad i den hunden :) Hun er veldig kosete og snill samtidig som hunner en stor ramp og veldig moro og trene sammen med. Nå er hun litt inne i den alderen som ting begynner og bli litt skummelt pluss at hun har mistet ørene litt og gjør som hun selv vil.

Fredag dro vi videre til Dala-Floda igjen for en helg med agility. Det var veldig moro og være der og få hilse på Jannice og Roger igjen pluss alle hundene.

Lørdag var det AG 3 som var først ut, synes vi jobbet bra. Var litt for sen på et hinder så Dixi gikk feil vei på hinderet og det ble disk. Og så fikk vi et lite riv, men det var fult og helt min skyld. Det blir bedre og bedre i klasse 3 på oss, men må venne oss til det utfordringene som kommer der.
Hopp 2 gikk egentlig rett vest :) Dixi var veldig ivrig og tok egentlig alt, så det ente med disk.

Søndag var det AG 3 igjen og vi klarte og diske igjen, men denne gangen for at Dixi var for selvstendig og det ser jeg på som ganske positivt når det gjelder henne.
Hopp 2 var enda et knall løp men nå klarte hun og rive der 3 siste hinderet. så det ente det med en 9 plass av 48 startene og så tror jeg vi hadde den beste tiden.

Her er en del av løpene mine fra Sverige.I helga var på stevne med Nes hundeklubb, jeg dro alene så har dessverre ikke så mange løp på film.
Vi gikk AG 3 først, banen var veldig fin, det regnet veldig den dagen. Så når jeg skulle gå og hadde komme halv veis så sklei Dixi rett på et hinder så jeg disket oss.

Hopp 2 løpet var veldig bra, mistet henne ved en tunnel og hun gikk foten inn i feil inngang så da ble det disk.
Åpen hopp gikk veldig bra og vi fikk bare et lite riv så det vi fikk en premie.

Søndag AG 3 var en veldig morsom bane, men brefet litt dårlig og jobbet litt dårlig så¨pådro oss masse feil. Men det var bare min feil.
Hopp 2 var bare et supert løp, Dixi rev den andre pinnen så ble dessverre 5 feil. Men hun hadde den beste tiden av alle og det var en løpe bane så er super fornøyd.

Så langt så synes jeg ser stor forskjell på rivene til Dixi og vi skal jobbe videre. Vi er veldig nærmer og få nappene i hopp nå så håper dem snart kommer. En ting er sikkert og det er at det er veldig moro og gå agility igjen.


På fredag er det bare og dra til stav og en ny agility helg. Gleder meg masse da Mamma skal være med og vi får treffe litt familie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar