lørdag 22. juni 2013

Bade tur

Nå er jobben på skola ferdig og jeg har noen dager fri før jeg begynner og jobbe i barnehagen, så vi koser oss masse med turer, trening og bare slappe av. 
Jeg har nå flyttet hindrene mine på fotball bana sånn at jeg skal å litt større plass og trene på, så får vi se om jeg klare og gjøre noe med rivene til Dixi. Det er en liten stund til neste konkurranse så håper det blir litt forskjell. Jeg har meldt meg på i Dala-Floda, Årnes og Stav, så blir en morsom tid etter ferien. 
Nå er det bare 15 dager til jeg skal til Tyrkia i 14 dager med noen venninner. Gleder meg masse samtidig som jeg gruer meg litt til og være borte fra hundene så lenge.  

Ira bare vokser og vokser blir bare mer og mer glad i henne for hver dag som går. Hun er forsatt en stor ramp, men merker at hun blir eldre og det roer seg litt med raptuser. Hun har snart mistet alle tennene og pelsen begynner og forandre seg. Nå har hun faktisk tid til og kose masse og borer hode sitt mot meg og vil bare nusse. 
Hun er veldig moro og trene med, veldig ivrig, men hører forsatt godt etter. Jeg har to helt ulike hunder for Dixi likte aldri og tenke og bli veldig ort frustrert, hun var tett på meg og veldig usikker. Men Ira er veldig trygg, selvstendig, behagelig og lite lyd. Og hun prøver og prøver helt til hun får det til uten så mye som og vise at hun blir litt frustrert.
Så er her alt bare helt perfekt, elsker alle hundene og bare koser meg med dem og synes det er veldig moro og se hvor forskjellige de er men forsatt like på mange måter :)  Kan i hvert fall med hånden på hjerte si at jeg ikke anger på kjøpet av Border Collie <3 p="">

Så kommer det en del bilder av våre fine turer, ved det idylliske stedet jeg bor. 
Må sies at dette er Ira sin andre gang ved vannet :) 

 Ira koser deg ved vannet. 

 Go jenta mi Dixi koser seg når hun får litt alene tid ute Ira. 
 Kjekkeste gutten Birko synes det er nok og se på jente bade. 

Dixi og Ira koser seg i vannet.  

 Ira skal også svømme så langt som Dixi. 

 Dixi er ikke så stor når hun blir våt og pelsen blir borte. 

 Skal jeg hoppe etter eller ikke?? Nei blir her jeg :) 

 Dixi <3 p="">

 Ute på dypt vann. 

 Noen vil heller være pen en våt. 

 Ira viser seg og være ne veldig flink svømmer. 

 Hele en perfekte gjengen min <3 p="">

 Her kommer jeg....

 Mamma kommer du eller?

 Birko.

 Ira begynner og tørke litt etter badet. Måtte bare ta med dette bildet, synes det er veldig fint. 

 Den pinne vil jeg også ha....få den da..

 Må vel bli en veldig fin utstillings hun dette....synes jeg i hvert fall :) 

 Vi er klare for bad. 

Dixi i farta. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar