torsdag 13. august 2009

Hard trening :)

Ja har vi prøvd og trene en liten kort høkt hvert dag på slalomen for nå er det snart bare 14 dager igjen til vi skal gå agility på kubbmesterkapet :) Det er jo uofesielt, men det er fortsatt moro og få det til. Helga etter så drar jeg og Marit til hytta hennes for da skal vi konkurrere i Sverige. Det blir Emil sitt deby løp så blir litt eksta spennende. Gleder meg kjempe masse.

Jeg vet at jeg har sakt at jeg ser fremgang på begge to, men nå i det siste har det hvert helt ekstremp. Jeg synes jeg ser store forandringer fra trening til trening. Slalomen til Emil beynnner og komme seg nå. Han går litt mer selvtendig, men jeg må fortsatt vise litt med fingeren. det som er skra moro er det at han han først finner ut hva han skal gjøre så har han veldig fin fart også :) Birko begynner og få fin fart på slalomen, men han liker ikke terpe så mye på den (det holder med 2-3 ganger)

Har begynnt med kontaktfelt med Emil, men ikke på hindrene enda. Vi driver på en flat trapp.
Men han er forsatt usikkert på og gå inn tunnelen selvtendig, eller det kommer an på dags formen hans. Birko viser bare mer og mer forståelse på alt, han tar hindrene mer selv og er ikke så opptatt av meg :)

Ellers så driver jeg på og planlegger nybegyner kurset i agility som vi skal ha til helga. Vi er 4 i klubben som skal ha et kurs bare for og få flere folk litt mer aktive i klubben og hvise frem agiliy. Jeg elsker og drive med sånne ting så jeg gleder meg til i morra ofr da er det teori. Jeg står ansvarlig for handeling delen + regler. Vi har også fått veldig mange påmeldte, det er hele 8 hunder noe som er veldig bra i vår klubb.

når jeg får lønning snart så tror jeg det blir så jeg kjøper meg en easy-up utstillings telt pluss en vidio kamera.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar