onsdag 2. desember 2009

Oppsumering etter Lillestrøm

Jeg klarte selvfølgelig og bli syk på Onsdag så var hjemme fra jobb, men ingen ting kunne stoppe meg for og komme til Lillestrøm. Var framme på Bogstad kl 18.30 så da ordnet vi litt i hytta før vi gikk en god lufte tur. Så ble det så korselig så :)

Lørdag sto vi opp kl 06.30 sånn at vi skulle ha god tid, men sånn ble det ikke hehe. Men kom da oss i veien etter hvert, men en liten stund før vi var ved hallen sto trafikken helt stille. Men kom oss endelig inn i hallen 08.55 og brifingen begynte kl 9, men de tok liten og mellom før stor så da hadde vi god tid for det :) Først ut var Annette med Enja, og det fikk kjempe bra. Enja fikk sitt andre NAPP og ble nr 1, det er jenta si det. Så var det brifing i hopp for oss , banen var veldig bra var noen små vrier men veldig morsom. Jeg skulle engentlig ikke inn før i midten, men ettersom jeg skulle stille også så ble jeg satt nesten først så rakk ikke og få kontakt med Bikro før vi gikk. Så vi disket, men det var fordi muren var der og det er noe vi har slitt med lenge nå. Marit disket også på muren. Så var det rett inn i utstillings ringen for meg, Birko fikk blått men en veldig fin kritikk. Jeg viste at han var litt for stor så det kom ikke som noen overraskelse. Så etter MANGE timer så var det ag løpet. Enja slo til igjen og ble nr 1 og NAPP, gartulerer kjempe masse. Vaari var ikke på nett så han disket. Birko var med på dette løpet så ble en 5 plass, men merket veldig at det hadde hvert en løps tispe der for Birko ble inne i tunellen en stund. Ble igjen en liten stund for og se litt på agility klasse 3 og se litt på boder.
Søndag skulle jeg bare være med som tilskuer for Marit skulle stille. Noe som fikk veldig bra rødt med 3 plass :) Så gikk vi rundt og så på boder, noe som merkes på lommeboka :) Så også på NM i agility, fy fadern så mange bra hunder det er, må bare gratulerer alle klasse vinnerne som ble Norges mester :)

Søndag mistet jeg stemmen var på jobb to dager, men nå er jeg sykmeldt, noe hundene liker :) Får være hjemme med mamma :)

Var mye godis der, så kjøpte med en del :) Men har jo verdens beste hunder så de fortjener det.

Her har jeg kjøpt 4 forkjelige tepper, 2 helt vanelig og 2 med litt for inni. Begge to skal være i buret som er i bilden. Et rosa og et blått sånn at de var hvert sitt faste bur hehe

Så kjøpte jeg to nisse bamser, som Dixi elsker, kong, to klistre merker som skal limes på bilen, to vannskåler til bilen, et halsbånd til Birko, to band (rosa og blått) rosa bersje poser, IQ test til hunda. Så fikk vi to mat skåler fra Royal Canin.
Må bare ha med et bilde av verdens beste hunder :) er de ikke søte?

1 kommentar:

  1. Tusen takk for hilsen i bloggen ! Kjempefin side du har !

    Hilsen Kristine:)

    SvarSlett