torsdag 28. januar 2010

Snart Moelven :)

Siden sist så har jeg trent litt for og prøve og forbedre på noen små ting før Moelven, er ikke så mye man rekker og forbedre med :) Har sett på den ene filmen jeg fikk i clean run pakka mi også, veldig bra film. Den forklarte hvordan man skal ruke et hopp hinder for valper, fikk en del gode tips. Har hvert på to treninger i denne uka den første på mandag med Wenche og Eli Beate, og den andre på onsdags dagen med Marit. Birko har hvert veldig på topp de siste dagene, han har veldig bra fart pluss at han er like gira hele treninga. Blir bare så moro og dra til Moelven neste helg, håper han beholder litt av farta.
Dixi har også begynt og komme seg veldig synes jeg. Har begynt med en godbit skål på andre siden av hinderet og så si ok da slippes hun fri. Først tok hun et hopp så to og til slutt tre :) På mandag prøvde vi pløsa, Wenche løftet opp duken sånn at hun skulle se gjennom så tok hun den litt lengere ned. På onsdag løftet vi opp duken en gang så tok hun pølsa helt uten hjelpe resten av gangene. Hvis Marit holdt henne så tok hun 3 hopphindere og pløsa :) det er jenta si det.
Nå er det agility pluse i noen dager fordi elghund klubben skal ha hallen til søndag. Så da får jeg ta litt burtrening og mye annet her hjemme. Må trene litt på de annfallene til Dixi, hun begynner bare og bjeffe og bli iritert når det går for sakte eller hun ikke skjønner. Håper jeg se noen av dere i Moelven blir kjempe gøy :)

1 kommentar:

  1. Hei du ! ENDELIG stevne :D Du får d travelt om du skal få med deg alle mine løp.. 12 faktisk!:D Skal følge nøye med på dere også ;D vi snakkes!

    SvarSlett