fredag 12. februar 2010

Oppsumering av Moelv

Ja det er jo none dager siden jeg var i Moelv, men bedre sent enn aldri:) Det var egentlig meningen at jeg og Marit skulle kjøre sammen, men sånn ble det ikke fordi Vaari skulle få damebesøk. Derfor ble det sånn at Wenche satt på med meg mens Eli Beate satt på med Gorm (pappaen hennes). Måtte så op kl 04,30 på lørdags morgen, litt for tidlig for min smak :) Var fremme ved hallen kl 07,30 så hadde god tid til og lufte hunder og sette på plass bur osv. Det var delt inn i to baner en for hopp og en og ag, klasse en skulle starte med ag. Liten først, mellom så stor, hadde god tid til og se hvordan bana var. Birko var ikke på nett i det hele tatt så hadde litt dårlig mange følelse, og den var helt riktig :) Hadde litt problemer med slalomen og det hadde sin grun, den var rett ved siden av vaffel bua hehe da er du gira på agility :) Men kom oss gjennon den tok 3 hinder til så åpnet utgangsdøra seg og Birko gikk ut hehe Som dere skjønner så disket vi det løpet.
Hopp gikk litt bedre, men Birko fikk litt problemer med hoppet først gikk han forbi så gikk han under. 5 feil i slalomen og et riv, pluss en del tidsfeil. Men var litt mer på nett så er mer fornøyd.
Når vi var ferdig så dro vi en tur på Ops for og handle litt mat, dro rett ned på motellet og slappet av. Marit skulle kommet etter på lørdag med Vaari og Doris, men slik ble det ikke for Vaari måtte parre på søndag også så da kom hun med bare Doris.
Søndag var det agility først da også Birko var litt mer på nett så vi kom oss gjennom med 5 feil og en drøss med tidsfeil. Mne mye bedre en dagen før. Hopp gikkk kjempe bra med 0 feil og 5,00 i tidsfeil det ble 5 plass av 36 :)
Dixi var vedlig flink hele helga, vi trente litt, lekte litt og fikk miljøtrent henne veldig.

Nå har jeg ikke trent agility noe i den uka her, men håper jeg får gjort det neste uke. Det har hvert styremøtet, fåredrag og jeg fylte 19 år :)

1 kommentar:

 1. Hei:)
  Den skifilmen ja, flirer like godt hver gang selv.. haha xD

  Gratulerer med hoppløpet søndagen. En 6. plass er jammen ikke værst:D

  Gratulerer som 19 åring. Her venter jeg fortsatt på å bli 18 år.. Alt for lenge til spør du meg :P

  Lykke til videre med treningen av Dixi ;)

  Hilsen Anette og Mira

  SvarSlett