lørdag 27. februar 2010

Litt av hvert

Det er ikke så mye og skrive om trening her ofr vi har bare trent en gang siden Moelv. Men den ene gangen var bare kjempe bra, jeg fikk helt sjokk når vi kom frem til slalomen fordi Birko var så ivrig så jeg kunne små løpe ved siden av. Den andre gangen hoppet han med samlet bein. Det kan høres ut om jeg juger når jeg sier dette for på stevner er det jo bare så hvit Birko går gjennom, men det kommer seg :)
Dixi begynner og roe seg litt, lettere og styr nå. Men jeg har funnet ut at når jeg trener enkle ting som hun kan godt da blir hun litt frustert og begynner og bjeffe. Men når jeg trener litt for vanskerlig da blir hun frustert fordi hun ikke skjønner. Men når vi får det til og passe da er hun kjempe flink. Nå kan hun løpr mot en tunnel og ta den uten og tenke seg om. Høres ut som små ting her, men det er veldig stort for meg.

Merker at det er helt noe annet og trene en Groenendael en det jeg er vant til, men håper virkelig jeg får det til. Det jeg har veldig lyst til med henne er og komme meg opp til klasse 3 og kunne stille opp med noe. Tenk hvor moro det hadde hvert :) Jeg har ikke så mye konkuskap om dette som de som har konkurert mye, men sånn som jeg ser henne så kan hun ha en sjans til og gjøre det bra. Hun har gnisten for det og full fart hele tiden, bare vi nå får rettet energien på rett plass så går nok dette.

Vi har i hvertfall meldt oss på et kurs allerede med Camilla Brundin. Gleder meg masse til dette kurset fordi Camilla er den beste intruktøren jeg har hvert borti. Hun har en sånn instilling som jeg liker med fart og at vi som handlere skal bevege oss. Når vi var på kurs med henne i åre så ga hun meg mange bra tips til hvordan jeg skulle trene Birko og disse har funket :) Når man er på stevne og møter Camilla så kommer hun bort og snakker med deg og heier på deg, hun gir deg en gnist til og gjøre det enda bedre det er det ikke alle intruktører som har dette. Håper derfor at hun kan lære med mye når det gjelder trening av Dixi, sånn vi kanske kan komme oss opp over.

Er forsatt i tenkeboksen når det gjelder åre kurset i år, men har veldig lyst til og dra :) Har liksom lyst til at treninga skal være så god som mulig med dixi. Men jeg kommer tilbake om dett når jeg har bestemt meg.

Legger ved none bilder fra ski turen vår.1 kommentar:

  1. Heij takk for hilsen i bloggen ! Ja du kan glede deg til kurs me Camilla, hun er en av de beste instruktørene jeg noen gang har vert bort i, vi vurderte å reise vi også, men det er litt langt. Tror hun kan hjelpe deg og Dixi masse ! Kjempefine bilder ! hilsen Kristine Chico og Timmy !

    SvarSlett