søndag 16. mai 2010

Agility stevne i Torsby

I går dro jeg og Marit til Torsby for å konkurrere med Birko og Vaari,Vi hadde selvfølgelig med oss Dixi og Doris også. Sto opp kl 5 for så å dra og hentet Marit, jeg klarte jo og komme for sent (noe jeg alltid klarer) Når vi søkte på nette skulle vi bruke 2,5 timer, men heldigvis brukte vi bare 2 timer så da karte vi det og vi hadde også litt tid til overs. Det var en veldig fin bane vi skulle gå på og fins plass til teltene. Når alt var på plass av bur osv tok vi med hundene for å lufte de. Det som var spesielt med denne konkurransen var at vi skulle gå 4 løp, 2 ag og 2 hopp. Jeg var veldig skeptisk på om Birko i det hele tatt skulle orke det, når vi var i Moelv så gikk det ikke noe bra. Birko var liksom ikke på nett i det hele tatt, så hadde ikke noen forhåpninger på dette stevne.
Det var gjort en veldig fin ording for når du kom så var alle startlistene oppe med navn osv, men man slapp å skrive det opp selv fordi de hadde lagd lapper med navn og star nr på.
Vi startet med agility, banen var veldig fin ikke for vanskelig men ikke for lett heller. Marit og Vaari var først ut og han startet med en pang gikk veldig bra endte med en 8 plass. Så var det Birko og meg, når vi ventet på tur var Birko helt gira han bjeffet og var helt på nett. Jeg hadde tenkt å starte med han fordi han går jo ikke så fort, men der fikk jeg meg en overraskelse fordi Birko bare løp i veien. Jeg gikk veldig fort til å være han og i hvert fall på konkurranse. Når vi så på resultatet viste det seg at Birko hadde klart en 3 plass med en pinne av 27 :)

Neste løp var agility nr 2 og det gikk ikke like bra for Marit og Vaari fordi det var så glatt med gjørme på hele bana. Være var ikke helt på vår side med sprutregn, Marit datt dessverre så det ble disk. Jeg hadde fotball sko så jeg holdt med på beina, men Birko merket det så han satset ikke sånn som han pleier så det ble noen riv. Farta var forsatt bra så vi klarte en 7 plass av 24

Jeg trente også litt med Dixi på noen andre hinder som var der. Hun var veldig flink tenkte ikke på de andre hundene og holdt fokus. Gikk også en del lufte turer så hun fikk miljøtrent seg bra.

Så var det hopp som sto for tur, denne banen var også veldig fin, var litt mer bytter (moro) Marit og Vaari gikk det ikke så bra for fordi vaari begynte og bli sliten så de disket i slalåmen. Birko hadde veldig bra fart her også, men ble litt distrahert av en fin groenendael tispe utenfor banen. Vi kom oss gjennom med en 8 plass av 27.

Marit hadde bestemt at hun ikke ville gå det siste hopp løpet med Vaari fordi han begynte og bli sliten og da skulle han slippe det siste. Men jeg prøvde han litt på trenings hindre som var der og da gikk han ganske bra. Marit spurte om jeg ville gå med han da ettersom han viste litt glød. Jeg sa jo så klart ja, så nå hadde jeg en hund som skulle gå som nr 10 og en som nr 12. Begynte med Vaari og vi kom oss gjennom med bra nok fart og ingen feil, så han avsluttet konkurransen med en 5.plass. Birko var like gira vis ikke mer gira, men rett etter slalåmen ble det litt kluss så jeg klarte og senke farta til Birko sånn at han rev et hinder. Så da ble en den 6 plass av 22.
så dro hjem med 4 veldig fine premier. Har lagt til en film på hjemmesiden med de løpene vi filmet.

Godt og slappet av etter en slitsom dag :)

I dag trente jeg Dixi litt og nå går hun over den lille bommen min med bare litt hjelp :) Vi trente også slalåm så nå har vi kommet opp til 4 pinner, har ikke fått så veldig stor fart, men den vet jeg kommer etter hvert


Her er bommen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar