fredag 23. juli 2010

Bergslagsveckan

Er litt treig med blogging, men her kommer en oppsummering etter Sverige turen våres. Jeg og Annette dro til Grythyttan på lørdag fordi Marit har hytte der så da skulle vi ligge der første natta. Jeg hadde med meg en liten gjest, hunden til søstera mi en Manchester terrier på 3,5 mnd. Når vi kom frem på hytta fikk hundene leke og være løse, mens vi fikk mat. På kvelden tok vi et lite kveldsbad, Birko bader aldri kan hende han setter en pote nedi men der går grensa. Dixi har prøvd to ganger, men har plutselig blitt redd. Birko var den første som kom uti av mine hunder, han svømte også hehe. Dixi kom hun også etter en stund, og hun elsket og bade skulle ikke bort fra meg et sekund. Hun løp til og med bortover brygga og oppet uti.
Søndag dro til Smedjebaken det lå 1,5 timer unna Marit så ble en tidlig start. Nesten fremme da ringer Camilla og spør om vi vil låne telte hennes de 3 dagene vi skulle være det. Så da var det bare og komme til et ferdig oppsatt telt, luksus kaller man det. Finnes det snillere personer en dem, så si i fra.

Vi gikk 6 løp over 3 dager, tror jeg disket to av dem, men er ikke helt sikker. Er ikke så mye og skryte av fordi enda om Birko ikke hadde noen feil så fikk han 10,03 i tidsfeil enda om han gikk ganske bra til og være han. Så vi fikk da en 23 plass tror jeg av 90 startene, man jo ikke være annet en fornøyd da.

Må jo gratulerer Annette og Enja som fikk 3 napp tror jeg det ble til slutt, farta til Enja har kommet for fult så dette var moro. Og Camilla Brundin med sin fine debut og at Pandora rykket opp til klasse 3 og 2 :)

Fikk også møtt veldig mange korselige Norske utøvere, har vel aldri snakket med så mange før :) Fikk noen tips av Harald Skjeldrup angående trening av Dixi. Han gjorde også sånn at det ble litt mindre skremmende og debutere. Mange fra nes hundeklubb var der også sånn som Geir, Ann Karin, Bjørn og Hilde. Må jo bare si at det er ekstra moro og se på alle de jeg har nevnt ettersom nesten alle hadde hunder i klasse 1.

Nå trener jeg som bare det fordi det ikke er mer enn under 2 uker til Dixi skal i ilden. På Torsdag dro vi opp på Enebo, satt opp en hel klasse 1 bane, gikk den noen ganger for og kjenne på hvor jeg skulle bytte og sånn. Så tok jeg ut Dixi og vi klarte å gå en hel bane uten store problemer, fremover sendingen begynner og bli mye bedre. Sliter en del med at hun river fordi hun er så ivrig, men det kommer seg med alderen. Men nå tok hun plutselig ikke hjulet, men det er det bare og jobbe med :) Må bare si at det er veldig morsomt og ha en hund med fart, sånn at man virkelig kjenner at man har gått agility.

I helga har jeg hvert i bryllup hos søstera mi, hun var bare helt nydelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar