søndag 1. august 2010

Dixi sitt første start nr

Nå har Dixi fått sitt første start nr :) Er litt ekstra spent. Vi skal altså debutere i Årnes til helga i hopp og åpen hopp. Vi tar det bare som en trening, har egentlig ingen store forhåpninger. Må si jeg var litt redd da jeg meldte henne på fordi da gjorde hun mye rart og var egentlig ikke klar for og starte. Men i løpet av den siste mnd med en del trening (små økter om dagen) så har det kommet seg noe enormt.
Vi hadde en fremvisning av agility på Tørbergsdaga, hadde bare med Dixi. Vi hadde egentlig øvd inn en bane på forhånd, men banen vi skulle bruke var det ikke plass på. Så vi måtte bare lage en bane i full fart, hadde ikke en gang tid ril og teste den ut, så det ble helt likt en konkurranse. Dixi overrasket meg veldig med at hun var trygg og god. Tok slalåmen i full fart, rev ingen hinder heller. Ble litt feil på slutten fordi jeg skulle sende henne ut, men der var publikum veldig nærme så hun ville ikke gå langt nok.
Så nå skal jeg trene litt på Enebo med litt fin pussing av forskjellige ting, gleder meg veldig til helga :)

1 kommentar:

  1. Hei du :) Er Årnes og Nes d samme :P? Uansett, tror jeg det kommer til og gå bra me dere! Allti bra å ver nervøs! Husker meg og Chico første gang før start, var like før jeg kastet opp...xD Han suste gjennom med disk i begge hoppløp, og en mengde med feil i ag, MEN vi også tok det som ei trening, og overraskene nok fikk vi en medalje med 3.plass på ! Vi var begge kjempestolte!:D Så ta det som en trening, det er morro å bare komme i gang, og går det bra så er jo det bare kjempegøy!:) Om vi skal til samme plass, så må jeg få med meg dere også! Masse lykke til !!!

    SvarSlett