fredag 22. april 2011

Rekruttsamling 16 - 18 april

Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget, men vi har ikke gjort så mye annet en og trene hund. I Mars var jeg på praksis i Estland som gikk over 14 dager der vi jobbet på barnehjem og skole. Merket fort at hunder og agility trening er veldig viktig og 14 dager uten er lenge :)

Når jeg kom hjem fra turen var det bare en uker til vi skulle på samling. Jeg og mamma skulle sove hos tante i Ås. Vi dro kl 5 på lørdags morgen sånn at vi dro rett bort til hallen som vi skulle trene i. Jeg var temmelig spent da jeg ankom hallen, for jeg viste nesten ikke hvem noen av de andre ekvipasjene var. Eller jeg har sett dem på konkurranse men ikke snakket med dem. Jeg kjente også på det at vi lå ganske langt etter alle andre, men moro var det. Dixi og jeg har det moro da vi trener og det er det viktigste. Samlingene begynte jeg litt sånn som jeg trodde, Dixi ble veldig stressa og det ble en del bjeffing og tull.Det kommer av at jeg blir nervøs og usikker. Men etter noen timer så klarte Harald og få stopp på bjeffinga. Vi trente lørdag, søndag og mandag på mange forskjellige baner og øvelser. Dix og jeg vokste veldig mye og lærte etter hvert som vi var der, så på slutten av mandag var jeg veldig fornøyd. Eller jeg har hvert fornøyd med hele hele samlingene, men følte at det klaffet ekstra godt.

Nå har vi trent veldig på vippa sånn at den skal sitte til helga fordi da skal vi prøve oss på ag :) blir spennende. Trente i dag og da var vippa med i en kombinasjon og det gikk supert. Trente også en del grunntrening, og felt :)

Film fra samlingen.

4 kommentarer:

 1. Hei Elin!
  Kjempekoselig å endelig få hilse på deg :-)
  Dere er kjempe flinke, gleder meg til å følge dere videre. Håper vi sees på et stevne snart :-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk :)
  Var veldig moro og få hilse på deg også :) lærer så mye av og se på dere.
  Ja håper vi treffes på stevner, vi skal i veien 3 helger nå i mai :)

  SvarSlett
 3. Koselig å treffe deg på samlingen! Håper vi treffes på noen konkurranser utover sommer`n. Gleder meg til å se dere igjen! Takk for en flott samling! (PS! Jeg har lagt inn link til bloggen din på bloggen min, håper det er ok...)

  Janniche & Bea

  SvarSlett
 4. Det var veldig moro og treffe dere også, tusen takk for alle tipsene jeg fikk. Ja håper vi sees igjen på noen stevner :)
  Det er helt greit at du har lagt til link :)

  SvarSlett