mandag 19. mars 2012

Ràttvik 17 og 18. Mars 2012

Dette er første gang jeg har konkurrert i Rettvik, det var en fin og stor ridehall. Jeg hadde med meg mamma denne gangen. og det var veldig koselig. Hun er veldig flink til og følge med på hvordan det har gått med de andre, så man har bra oversikt :)
Vi dro i god tid ettersom vi ikke viste hvor lang tid det kunne ta og kjøre dit. Det første løpet var hopp 2 A og det gikk veldig bra. Ble litt feil i starten da hun kommer før hun har fått beskjed om det. Men det var bra fart og flyt, men uheldigvis fikk vi et riv og dermed ble det en 7 plass. Hun hadde en av de raskeste tidene faktisk :)
Neste løp var AG 2 og der ble en ordentlig disk, men er ikke missfornøyd for det. Det var en vanskelig bane, snakke med noen som sa at den var mer som en klasse 3 bane. Det var faktisk ingen som kom gjennom uten feil i S/M/L. SÅ det var litt synd når ingen får det til.
Hopp B var et bar løp, ble feilfritt og vi kjempet om topp plassene med hunderdeler mellom. Var to svinger som jeg tapte en del tid på, men man lærer så lenge man lever.

Det er så godt nå for tiden da snøen smelter og man snart kan begynne og trene ute. Noen ganger ønsker jeg så mye og bo et annet sted sånn at man kunne hvert med i en klubb med flere som trener. Sånn at man kunne fått mer hjelp til og forbedre seg, i hvert fall nå som det dreier seg om fin puss og små ting av mye rart. Det er ikke så lett da man knapt er to på trening. Men, men det er bare og se på filmer av alle dere flinke utøvere og prøve og få det til :) Og så blir det vel MYE og lære på rekruttsamlingen. 

3 kommentarer:

 1. Knall bra Elin!! Utrolig gøy å se film når man ikke er der. Dere har kommet kjempe langt siden første gang vi møttes. Gleder meg til å følge dere videre!
  Lykke til på rekrutten!

  SvarSlett
 2. Flinkiser:) Kommer til å reise noen runder i Sverige i sommer vi også;) Masse bra på filmene dine, du begynner å bli så flink:) Tips? Litt mere hund som ser fremover og ikke så mye på deg. Slik at du får mere flyt fremover:) Det hadde gjort masse for både farta og diskene dine:)Selvstendig slalåm, sitt og bli er et must:) Svingene dine er nydelige,og du har masse teknikk inne allerede. Du kan også jobbe med å la Dixi klare at du løper fra henne på feltene, da blir du friere til å plassere deg bedre. Kansje du nå har litt å trene på fremover;) Vi ses ivertfall på rekrutten. Kan vise deg et par trix jeg bruker til å få hundene mine til å se fremover. Klem Lise,X og Timmy.

  SvarSlett
 3. Takk takk :) jeg er glad for alle tipsene jeg kan få. Jeg hun en flinkere hjemme enn på konkurranse, men det er jo på grunn av nervene mine og det at jeg ikke tør og stole på henne fult ut på stevner. Det er noe jeg skal legge stor vekt på konkurranser. Skal prøve og trene litt til før rekrutten
  :)

  SvarSlett