søndag 6. september 2009

En kjempe fin helg

I helga var jeg og Marit i Lindesberg for og konkurere i agility. Dette er Emil sin deby og Birko sitt andre stevne. Vi dro rett etter jobb, turen var litt lang så vi var fremme på hytta til Marit rundt 21.30. Så vi luftet, matet hundene så oss :) Vi måtte dele hytta i to sånn at Birko og Vaari lå på den ene delen og jeg, Marit og Emil på den andre (ettersom Emil og Vaari ikke går sammen)
Lørdag da måtte vi stå opp kl 6.00 for og rekke og pakke i bilen spise og lufte hundene. Når vi kom fram til klubbområdet fikk jeg litt sjokk. For det første vi ser en en skrå bane med 4 hinder på, men heldigvis var det en ordentlig bane litt lenger ned :) Vi gikk ned dit med bur og utstillingsteltet sånn at alt det skulle være i orden før vi tok ut hundene. Så tok vi med hundene med på en liten lufte tur sånn at alt skulle være klart. Når vi fikk se bane så ble vi litt redde for den var ganske vanskerlig, noe dommeren nevnte også under brefingen. Dommeren var Carina Olsson, en av de beste dommerene jeg har sett. Hun var veldig snill og tok alt med et smil.
Først bane var hopp og Emil var først av våre, de to første hindrene gikk bra me det trede tok han to runder rundt før han hoppet :) Slalomen gikk veldig bra med litt hjelp, noe jeg ble overasket over frodi Emil har aldri tatt den i fart før. Men plutselig satt han seg ned for og drite, noe som var veldig pinelig ettersom han hadde gått på do to ganger før og han var ordentlig luftet men men sånn er det. Neste man ut var Varri han gikk kjempe bra frem til et av de siste hindrene da gikk han forbi hopp hinderet så skulle Marit få han inn igjen, men da hoppet han tilbake og ble disket. Birko var litt ukonsentrert men gikk ganske bra helt til tunnelen da tok han feil inngang så ble disk. Agilityen hadde også noen feller Birko var først han gikk veldig bra han fikk 5 feil fordi han reiv et hopp hinder så det ble en 6 plass av 18 . Og så fikk han 8,53 i tidsfeil, så vi må jobbe med og få farte opp. Vaari ville ikke ta slalomen så han ble desverre disket. Emil gikk et veldig bra løp, men så kom hjulet og han hoppet ved siden av så ble disk. Men er kjempe fornøyd med helgen, begge hundene gikk bra :) Trodde aldri at Emil skulle gjøre det så bra.

Så nå er det bare og trene litt til for neste helt setter vi nesa mot Karlstad der vi skal konkurere i to dager altså 8 løp på meg :)

Jeg legger ut noen filmer av hunda under filmer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar