søndag 27. juni 2010

Verdens beste agility kurs

Nå har jeg hvert på det beste agility kurset noe sinne, med de aller beste instruktørene. Det har gått over 3 dager med 3 timer pr dag, med vær for alle  Jeg har gledet meg til dette kurset lenge nå fordi jeg har hatt så mange problemer med Dixi, og nå er det håp for hos. Det som har hvert best med kurset et at Camilla er en sånn person som får deg til å føle deg trygg. Jeg har slitt med det før at jeg ikke tør satse hvis en instruktør ser på, men ikke i helga. Nå ga jeg alt og var ikke redd for og drite meg ut eller gjøre feil, alt var liksom like morsomt. Når man har en hund som ikke går så fort sånn som Birko så hun like engasjert og heier like mye. Det fines ikke bedre personer en dem.
Vi har å trent på enda bedre framforbytter, noe som jeg trenger med Dixi. Så brukte vi blinbytter mye, noe som jeg elsker og nå begynner de og bli bedre. Så det beste altså Jaakko tourn, dette fikk Dixi til og ta kjempe fine svinger. Det gjorde også at Birko fulgte ekstra godt med. Så nå har jeg mye og jobbe med i sommer.

På fredag hadde Camilla bursdag så da hadde vi med kake og en flaske vin. Dette er ikke første gangen vi feirer bursdag fordi hun hadde det i Åre i fjor også.

Her er kaken Camilla fikk

Så et bilde av bursdagsbarnet.

Lørdag skulle vi ha en liten felles grilling, noe som ble veldig korselig.

Noen må grille.

Mens andre tuller:)
Det var også paparazzi i skogen som ville ha et bilde av kjendisen Camilla Brundin.
>
>


Noen var med bryd med mygg og knott en andre så da fant man på måter for og unngå dem mest mulig.

d
Kikkehull må mann ha.

Jeg har også innom butikken for våre Svenske venner i dag og kjøpte brunost, pultost, solo, freia melkesjokolade, solo (eller gul saft som noen kalte det) og VG. Må jo prøve det som er nytt 

2 kommentarer:

  1. Hadde virkelig ikke godt av å lese dette. Hadde så lyst å være med på kurset med Camilla :) hehe... Supert at det ble vellykket og at dere fikk lært mye. Blidbytter er gøy ;)

    SvarSlett
  2. Snällaste, snällaste Elin! Blir riktigt rörd av allt beröm och det känns skänt att höra att du kan slappna av och ge allt trots att jag tittar på. Dixi och du är jätteduktiga och får vi bara till lite "släpp" på den unga damen så att hon får mer fokus på hindren än på dig så kommer ni att bli livsfarliga på banan för du är verkligen jätteduktig på att handla. Och Birko - det är klart att det finns bra saker att säga om herr Birko också även om han ibland tar banan i sitt eget tempo. Han böev klart sur och ökade takten när du åt upp hans mat. ha ha! Jag kommer att hej på er som tusan på Bergslagsveckan. Kuliga bilder!!!

    Bamsekram och tack för tre mysiga dagar med er tryslingar! //Camilla & Co

    SvarSlett